Du er her: Mat > Middag >

Tradisjonell tomatsuppe (vegan)



Hvis du forbinder tomatsuppe med Toro-poser er det kanskje på tide å utvide horisonten litt...

3 l. tomatkraft (enten tomatjuice eller kokte tomater presset gjennom en sil)
2 ss. olje
4 hvitløksbåter, finhakket
4-5 løk, oppskåret
2 selleristilker i terninger
3 ss. tamari
1 ts. basilikum
1 ts. oregano
1 ts. hvitløkspulver
1/2 ts. havsalt
litt fersk persille
2 ss. sorghumhvete (evt. vanlig hvetemel)
3 ss. soyamel

Varm oljen i en gryte, ha i løk og hvitløk, og la det steke i 5 minutter. Ta i sellerien, og la det steke i ytterligere 3 minutter. Hell så over tomatkraften og krydrene.

La suppa koke på middels varme i en halvtime, ha i melet og krydder etter smak, og la suppa koke en halvtime til. Ekstra god blir den om den serveres etter en natt i kjøleskapet.




Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.