Du er her: Mat > Middag >

Tomatsalat (vegan)



Denne salaten blir spesielt god om du spanderer litt ekstra på gode tomater. De "vanlige" tomatene som stort sett er å få tak i, blir skjeldent ordentlig modne og har heller ikke så mye smak i seg.

4 porsjoner

1/2 kg tomater (ca 5-6 mellomstore tomater)
2 grønne paprika
2 små purreløk
litt basilikum

Dressing:
1 ss eddik
3 ss olje
1 ts sennep
1 ts sukker
salt og pepper

Skjær tomater, paprika og purre i skiver som så legges lagvis i en bolle. Strø over litt basilikum. Rør sammen dressingen og hell over.

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.