Du er her: Mat > Middag >

Tacosuppe (vegan)


Foto: Jane H. Johansen

En herlig suppe med tacosmak! Server med ris og tortillachips. (Av Jane H. Johansen)

Suppe nok til 3-4 personer.
 
2 ss olje
1 ss hele spisskummenfrø
2 purre, grovhakket (= 5-6 dl)
4 hvitløksfedd, hakket
2 bokser hermetiske tomater
1 boks kidneybønner
3 dl vann
1/2 rød paprika, i biter
1 ss paprikapulver
1 ts løkpulver
1/2 krm røkt paprikapulver
1/3-1/2 krm chilipulver, smak til
 
1. Varm oljen i en stor kjele. Fres spiskummenfrøene kjapt. Tilsett purre og hvitløk og stek til det er mykt. 
2. Ha i tomater, halvparten av kidneybønnene og krydder. Kok i ca 10 min. 
3. Mos det hele med stavmikser eller i blender til en jevn suppe.
 
Server med:
Ris
Tortillachips
Resten av kidneybønnene
Mais
Minitomater, delt i to
Hakket frisk koriander


Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.