Du er her: Mat > Middag >

Spaghetti alla puttanesca (vegan)



Originalversjonen av Napolis infamøse pastarett inneholder ansjos, men denne vegetariske varianten er minst like slagkraftig.

2 porsjoner.

150 gram spaghetti
1 ss olivenolje
2 fedd hvitløk, tynnskivede
1 boks hele tomater uten skinn
1 klype salt
2 ss kapers
ca 10 sorte oliven, skivede
1/2 ts oregano
1/4 ts peperoncino

Kok spaghettien etter anvisning på pakken.

Varm oljen i en kjele. Sautér hvitløken på lav varme til den er myk. Ha i tomatene - med saften fra boksen - oppi sammen med saltet. Hakk tomatene grovt med en sleiv, og la småkoke under lokk i 15-20 min. Ha så oppi kapers, oliven og krydder. Bland til sist inn spaghettien og server øyeblikkelig.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: | |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



1 Comment

dette skal eg lage til middag ein dag

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.