Du er her: Mat > Middag >

Soppstuing med asparges (Kan gjøres vegansk)

Et klassisk vegetarmåltid


Soppstuing:
1/2 kg. Sjampinjong
Mel
Smør
Fløte
Basilikum
Salt og pepper

Grønnsakstilbehør (per pers.)
1/2 avokado
1 tomat
5 asparges (kokes 3-4min i saltet vann)


Rens og skjær soppen i skiver, fres den godt i smør i en panne og dryss rikelig over med basilikum. Tilsett hvetemel og spe på med fløte. La det koke opp under konstant omrøring. Smak til med salt og pepper. Legg nykokt asparges, avocado og tomat i skiver, pent dandert tallerkenen. Deretter helles den varme soppstuingen over grønnsakene.


Slik gjør du denne oppskriften vegansk:
Bruk vegetabilsk margarin og soyafløte.

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Full oversikt: Hele oppskriftbasen | Matblogger | Veg. kokebøker
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer


Liker du matstoffet på nettsiden vår?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Send inn en oppskrift · kjøp et mathefte · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Matstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.