Salat med bønner og oliven

Bønnebasert salat med bl.a. kinakål og oliven.


Salat:
4-5 dl. kokte hvite eller brune bønner
1/2 kinakål
1 agurk
3 tomater
1 løk
1 dl. svart oliven

Dressing:
1 ss. eddik
1 ts. sennep
1 ss. olje
1.5 dl. kefir eller
lettrømme
litt salt etter smak

Legg bønnene i en skål. Strimle kinakål og legg den i en krans rundt bønnene. Pynt med tynt høvlet agurk, tomatbåter, løkringer og oliven. Visp sammen eddik, sennep, olje, kefir og salt. La dressingen stå kaldt og server til med grovbrød.




Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.