Med denne sideretten kan du piffe opp ethvert måltid et hakk eller to.
4 dl basmatiris
7 dl vann
1/2 ss salt
1 rød paprika
1/2 kopp cashewnøtter
1 ss vegetabilsk olje eller ghee (vegetabilsk ghee for veganere)
Skyll risen. Kok opp vann. Ha oljen i en gryte, ta i paprikabitene og stek i 30 sekunder. Hell i risen etter at den er tørket. Rør risen slik at kornene får fett på seg, og ikke klistrer under kokingen. Ha i vann og salt og kok opp. Slå ned varmen til det laveste, sett på lokk og la risen stå i 20 minutter uten å røre. Stek cashewnøttene i litt olje eller ghee til de er gyldne, og bland dem deretter i risen.
7 dl vann
1/2 ss salt
1 rød paprika
1/2 kopp cashewnøtter
1 ss vegetabilsk olje eller ghee (vegetabilsk ghee for veganere)
Skyll risen. Kok opp vann. Ha oljen i en gryte, ta i paprikabitene og stek i 30 sekunder. Hell i risen etter at den er tørket. Rør risen slik at kornene får fett på seg, og ikke klistrer under kokingen. Ha i vann og salt og kok opp. Slå ned varmen til det laveste, sett på lokk og la risen stå i 20 minutter uten å røre. Stek cashewnøttene i litt olje eller ghee til de er gyldne, og bland dem deretter i risen.
Har du en kommentar?