Prøv denne varianten av den klassiske franske retten, som både kan nytes som en selvstendig rett (sammen med f.eks brød eller ris) eller som tilbehør.Tradisjonellt sett skal ratatouillen inneholde aubergine, mens i denne oppskriften fungerer potet som en erstattning. Prøv gjerne begge deler!Du trenger: 250 gr. løk 2 skiver selleri 1 hvitløksfedd 200 gr. squash 150 gr. rå potet 200 gr. rød paprika 300 gr. tomat 1 dl. olivenolje 2 ss. tomatpuré 2 ss. soyasaus 1/2 ts. timian salt og pepper etter smak Skjær grønnsakene (ikke tomatene) i små terninger som stekes porsjonsvis etter grønnsakstype i olje i en panne. Krydre med salt og pepper under fresingen. Hell de stekte grønnsakene i en egen gryte etterhvert. Snitt så tomatene på toppen, dypp dem i kokende vann i ca. 10 sekunder, og la dem avkjøles. Fjern skallet, del dem i båter og legg dem i gryta, som skal småputre i 10 minutter. Smak til med salt, pepper og timian før servering. Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: gryteretter | tilbehør Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter |
Flere oppskrifter
Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne. les mer Corndogs Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse. les mer Gulasj med linser En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett! les mer Pastaboller Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller. les mer |
Har du en kommentar?