Du er her: Mat > Middag >

Rødkålsalat med ruccola (vegan)



Krisp salat vendt i persille- / hvitløksdressing. Passer fint til litt tyngre middager med sitt friske uttrykk. (Av Vilje Bech, forfatter av Den norske vegankokeboken)

4-6pers

½ rødkål som ikke er alt for stor
½ pakke ruccola

Snitt rødkålen så fint du bare får til/orker, blandes sammen med ruccola i en salatbolle.

Dressingen:

2 fedd hvitløk
1 neve bladpersille
0.5dl god olivenolje
Saften av ½ sitron
Salt+pepper

Bruk en stavmikser for å få alt både knust og godt blandet! Hvis du ikke har en går det helt greit om du finhakker hvitløken og persillen og blander resten for hånd. Smakes til med salt og pepper. 

Denne salaten er perfekt tilbehør til en ellers kraftig høytidsmiddag, den sprø rødkålen og den friske dressingen står i fin kontrast til saus og potet!



Likte du denne?
Vilje Bech er forfatter av Den norske vegankokeboken. Flere oppskrifter av Vilje

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: | |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.