Du er her: Mat > Middag >

Potet- og purresuppe (vegan)

Dette har ikke blitt en klassisk kombinasjon uten grunn! Denne suppen kan gjerne serveres som forrett eller som en fullstendig middag med litt godt brød ved siden av.

7-8 poteter
2 store purrestilker
1 løk
1.25 l. buljongekstrakt
1/2 st. timian
1 ts. paprikapulver
2-3 dl. soyamelk
1/2 ts. (hvitløks)salt
1 laubær

Skrell potetene og rens og skyll purren godt mellom bladene. Skrell løken. Skjær alt i skiver og kok dem i buljongen til potetene er møre, ca. 15 min. La laubærbladet, timian og paprika koke med. Visp suppen litt med stålvisp slik at den blir ganske jevn i konsistensen. Tilsett soyamelk og smak til med salt.

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.