En av de virkelig klassiske "festrettene" som enkelte ville plassert ved siden av vegetarianer i ordboken. Denne varianten er ganske nøytral på smak og kan med fordel spisses til litt med andre krydder etter eget ønske.200 gr. nøtter, hakket100 gr. brødsmuler 1 løk, hakket 2 hvitløksfedd, hakket 1 ss. olje 2 ss. soyamel 1 ts. krydderblanding 1 ts. grønnsaksbuljong 1 1/2 dl. kokende vann salt og pepper Stek løk og hvitløk i olje til de blir myke. Hell blandingen over i en bolle. Bland inn resten av ingrediensene. Smør en stekeform og hell i blandingen. Dekk over med folie og stek ved 180 grader i en time. Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: julemat | ovnsretter | tradisjonsrikt Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter |
Flere oppskrifter
Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne. les mer Corndogs Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse. les mer Gulasj med linser En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett! les mer Pastaboller Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller. les mer |
Hvor mange personer passer denne oppskriften til? Hva passer som tilbehør? Vil kålrotstappe være bra? Hvilken type krydderblanding brukes?
Utrolig god! :) Laget den med halvparten hasselnøtter og halvparten paranøtter. Tok potetmel istedenfor soyamel. Brukte tørket sitrontimian fra egen hage. Tipper den passer til ca 4 gode porsjoner. Deilig! :)