Du er her: Mat > Middag >

Mandel- og purresuppe



Tips: Om du rister mandlene først (tørr panne) vil du få frem mye mer av den gode mandelsmaken!

2 ss. olivenolje
1 stor løk
120 gr. mandler, avskallede
60 gr. basmatiris
1 l. vegetarbuljong
2 purreløk
1 laubærblad
salt og pepper etter smak
mandelskall fra mandlene

 

Kutt opp løken og purreløken. Brun løken i oljen. Tilsett mandlene, risen, buljongen, purreløken og laubærbladet, og la det hele putre i 40 minutter. Brun mandelskallet lett i en tørr gryte (rør ofte, så det ikke svir seg!). Dryss skallet over suppa.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.