Du er her: Mat > Middag >

Maisgryte (vegan)



Denne gryten baserer seg i all hovedsak på ingredienser som er lette å få tak i.

Soyafløten kan sløyfes eller erstattes med soyamelk ristet sammen med 2ts maizena (for en mer "kremete" konsistens).

1 boks hermetiserte maiskorn
1 løk
200 gr. sjampinjonger
4 store poteter
4 tomater (evt. herm.)
salt
7.5 dl. veg. buljong
1 dl. soyafløte
kruspersille etter smak

Hakk løken og fres den i olje. Tilsett potetterninger og hell over buljongen. La det koke under lokk 15 minutter. Del opp tomatene, tilsett dem sammen med mais og sopp. Smak til retten og la den småkoke noen minutter. Hell i soyafløte og strø over hakket persille.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.