Du er her: Mat > Middag >

Løkpai (vegan)

Middagspaier er super gjestemat og passer godt med en god salat til.

Deig, paiskall:
100 gr. vegansk margarin
4 1/2 dl. hvetemel
2 ss. (soya)melk/evt. vann

Fyll:
6-8 løk, hakket
1 dl. hakket kål eller brokkoli
1 boks tomater
3-4 hvitløksfedd, finhakket
grønnsaksbuljong
rosmarin
timian
karve
urtesalt

Paiskall:

Bland soyamargarin, hvetemel og (soya)melk til en deig som formes til et paiskall i en smurt, ildfast form. Stek ved 225 grader i 15 minutter, eller til skallet er gyllenbrunt.

Fyll:

Stek løken til den blir myk og begynner å få litt farge. Tilsett kål/brokkoli og hvitløk. Surres i et par min. Hell over tomatboksen og smak til med buljong og øvrig krydder.

Fyllet helles over paiskallet og stekes på 180 grader i 15-20min.


Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.