Middagspaier er super gjestemat og passer godt med en god salat til.Deig, paiskall:100 gr. vegansk margarin 4 1/2 dl. hvetemel 2 ss. (soya)melk/evt. vann Fyll: 6-8 løk, hakket 1 dl. hakket kål eller brokkoli 1 boks tomater 3-4 hvitløksfedd, finhakket grønnsaksbuljong rosmarin timian karve urtesalt Paiskall: Bland soyamargarin, hvetemel og (soya)melk til en deig som formes til et paiskall i en smurt, ildfast form. Stek ved 225 grader i 15 minutter, eller til skallet er gyllenbrunt. Fyll: Stek løken til den blir myk og begynner å få litt farge. Tilsett kål/brokkoli og hvitløk. Surres i et par min. Hell over tomatboksen og smak til med buljong og øvrig krydder. Fyllet helles over paiskallet og stekes på 180 grader i 15-20min. Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: bakst | ovnsretter Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter |
Flere oppskrifter
Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne. les mer Corndogs Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse. les mer Gulasj med linser En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett! les mer Pastaboller Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller. les mer |
Har du en kommentar?