Du er her: Mat > Middag >

Lettvint sommergryte (vegan)

Rask gryte for late sommerkvelder.

1 middels stor squash, i terninger
4 modne tomater, i små båter
3 ss. tomatpuré
1/2 dl. vann
1 hvitløksfedd, finhakket
100 gr. tofu eller revet (vegan)ost
3 ss. olje
2 ts. soyasaus
basilikum etter smak
oregano etter smak
salt og pepper etter smak

Varm oljen over middels varme, stek squashen til den blir gulbrun (5 min.). Ha i hvitløken, stek 1 minutt til. Tilsett tomatene, salt og pepper, stek 2 minutter. Hell i vann, soyasaus og tomatpuré, og etter ytterligere 5 minutter tofuen som skal blandes sammen med de andre ingrediensene. Krydre med oregano og basilikum like før servering. Gryta skal ha en fast og tjukk konsistens. Spises gjerne sammen med alu bharati.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.