Du er her: Mat > Middag >

Kikerter med ris (vegan)



Enkel gryte som kan regnes som et komplett måltid, da alle næringsgruppene blir dekket.

150 gr.  kikerter
3 dl. kokt ris (natur)
1 dl. cashewnøtter
6 dl. vegetarisk buljong
1/2- 1 dl. tomatpure
1 paprika
1 boks ananas
salt
karri

Bløtlegg og kok bønnene. Bland dem sammen med ris, buljong, tomatpure, finhakket paprika, nøtter og ananas. Rør ut litt karri i 1 ss. olje og smak til med dette og litt salt. Gi et oppkok. Hvis man ønsker retten litt tykkere kan den jevnes med litt mel.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: | |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



2 Comments

Lagde denne i dag, hadde oppi brokkoli og purre. Det ble kjempegodt! Blir definitivt å lage denne flere ganger.

150 g kikerter, så står det i beskrivelsen; Bløtlegg og kok bønnene.
Er kikerter bønner?

I en annen oppskrift står det også at man skal ha 1 L kokende vann, mens i beskrivelsen brukes bare 5dl.

Tror noen bør gå over disse oppskriftene å sjekke litt for det virker bare teit at det står forskjellige ting.
Noen oppskrifter er også utelatende av enkelte ingredienser. dårlig når man er ny i dette å skal lære tingene.

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.