Du er her: Mat > Middag >

Kald tomat- og fenikkelsuppe (vegan)



Rawfood er en av de heteste trendene innen vegetarverdenen. Her får du en suppe som er kjempegod, helt uten varmebehandling!

10 middelstore tomater i terningeri
1 fenikkelhode, inkl. stilkene, i terninger
Juicen av 1 sitron

Mos alt i en blender til det får en myk konsistens.

Garnityr: Fenikkelstilker, tynne skiver av fenikkel, cherrytomater, tynne agurkskiver.

Hell suppen i en bolle og tilsett ønsket garnityr. Plasser litt tykk puré laget av fenikkel midt i bollen, og dekorer med cherrytomater.


Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



1 Comment

Dette var en veldig spesiell suppe. Den er absolutt spiselig og har en ganske god smak, men veldig spesiell. Takk :)

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.