Du er her: Mat > Middag >

Hveteburgere (vegan)

1 l. vann
5 dl. hel (bulgur)hvete

2 ss. olje
1 løk, finhakket
4 gulrøtter, kuttet opp i små terninger
1/2 kålhode, kuttet i små biter
3 ss. soyasaus
1 ts. hvitløkspulver

Kok vannet i en stor kjele. Tilsett hveten, som kokes til den er myk, og har tatt til seg vannet (ca. 20 minutter). Settes til avkjøling. Sett ovnen på 180 grader.

Hell oljen i en gryte med tykk bunn, og stek løken over middels varme i tre minutter. Tilsett gulrøttene og kålstrimlene, og stek det hele i 7-10 minutter. Strø over krydrene, og fjern gryta fra varmen. Bland så i hveten.


Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Full oversikt: Hele oppskriftbasen | Matblogger | Veg. kokebøker
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer


Liker du matstoffet på nettsiden vår?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Send inn en oppskrift · kjøp et mathefte · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Matstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


3 Comments

her mangler det noe eller?

Hei, så vidt vi ser er det ingenting som mangler i denne oppskriften. Kanskje det ikke kommer tydelig nok frem at soyasaus og hvitløk er krydrene det er snakk om? :)

Jeg savner bindemiddel!
Prøvde oppskriften, men den hang overhode ikke sammen.så ved snuing så gikk det hele i oppløsning.
Jeg syns også at det var veldig lite krydder, men det kan man jo lettere justere selv uten opppskrift.
Men hvordan få den til å henge sammen?

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.