Denne retten kan både spises varm og kald (som pålegg).1 dl. byggryn Kok byggrynene møre i vannet. Hakk grønnsakene fint. Varm opp smør i en gryte, ha i karri og koriander, deretter grønnsakene. La alt dampe under lokk til det er halvmørt. Tilsett de kokte grynene, melk, fløte og hvetekim. Gi alt et oppkok, og smak til med tamari. Has i en ildfast form og stekes midt i ovnen i ca. 1/2 time ved 200 grader.
Slik gjør du denne oppskriften vegansk: Bruk soyamelk / fløte Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: julemat | ovnsretter | tradisjonsrikt Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter |
Flere oppskrifter
Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne. les mer Corndogs Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse. les mer Gulasj med linser En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett! les mer Pastaboller Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller. les mer |
Har du en kommentar?