Du er her: Mat > Middag >

Coctailsalat (Kan gjøres vegansk)

Dette er en type salat som man lett ser for seg som en del av et koldtbord fra 60-tallet, men det er jo inn å være retro så hvorfor ikke prøve denne til neste temafest? Her er det både klementiner, asparges og sjampinjonger i skjønn forening med rømme og salatblader.

1/2 salathode
100 gr. sjampinjong
5 klementiner eller 2 appelsiner
10 asparges (kokte)
4 ss. finsnittet purre
1/2 rød paprika
litt kruspersille
Dressing: lettrømme

Strimle salaten og legg den i bunnen av høye glass. Skjær sjampinjong i tynne skiver. Skrell og del klementinene i båter. Legg dette lagvis med aspargesbiter, finsnittet purre og paprikabiter. Pynt med kruspersille. Rør evt. opp rømmen og server den i en egen skål ved siden av.



Slik gjør du denne oppskriften vegansk:
Bruk vegansk rømme eller soyayoghurt naturell.

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.