Burritos al horno

Burritos al horno er ovnsgratinerte, fylte tortillas. Beregn ca. 2 tortillas per person.



Fyll til 4-6 tortillas:
Olje eller smør til steking og smøring av form
3 paprika, gjerne forskjellige farger
1 stor løk
1-2 vårløk og/eller litt squash hvis du ønsker
1 liten el. middels boks mais
1 boks små, sorte bønner (evt. andre om du ikke finner disse)
1 boks hakkede tomater (eller ca. 5 ferske, hakkede tomater)
Hvitløk etter ønske
1 finhakket chili, evt. mindre etter ønske
1 liten ts. grønnsaksbuljong
Litt vann og evt. litt fløte
Revet ost, ca. 200g

Skru ovnen på 200 C. Skjær paprikaene og løken i strimler, og stek løken et par minutter på middels varme. Ha i paprika, chili og hvitløk og stek alt gyllent. Hell av vannet på bønner og mais, og skyll bønnene under rennende vann. Ha det oppi gryta sammen med en boks tomater.  Ha på salt, pepper, buljong og litt vann, og la det koke/steke litt. Ha evt. på litt fløte/soyafløte etter hvert. Sett til side. Smør en ildfast form med smør/olje. Plassér tortillaene ved siden av hverandre i den ildfaste formen. Fyll tortillaene, ha litt ost på toppen, fold dem sammen, og strø ost på toppen. La stå i ovnen 12-15 minutter eller til osten er gylden. Serveres med guacamole og rød salsa, og evt. en grønn salat.




1 Comment

Hei,

hvilken ost liker du best? Både som smelte ost eller som pålegg?

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.