Du er her: Mat > Middag >

Avokadosalat (vegan)



Enkel, kjapp og delikat salat som passer utmerket som tilbehør til et uttall middagsretter, grillmat eller til lunsj. Her kan man enkelt tilsette litt ristede pinjekjerner, valnøtter eller litt bønner for variasjon.

-Skjær to-tre avokadoer i biter.
-Kutt tre-fire tomater i skiver.
-Skjær en liten rød løk i strimler.
-Ha i blader av minst en halv basilikumspotte (kan evt. kuttes i mindre biter)

Bland alt sammen og ha over salt, pepper, olivenolje og balsamikoeddik.

Ønskes en helt raw variant bruker du en kaldpresset olje og dropper balsamicoeddik.


 




Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: | | |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.