Du er her: Mat > Middag >

Amerikansk julesuffle (Ikke egnet for veganere)

God gammeldags vegetarsufflè! Prøv denne klassiske oppskriften neste gang du er i det tradisjonelle hjørnet. Passer godt som en del av jule- / høytidsmiddagen.

Soyapølser (2-3stk)
200 gr. ost etter eget ønske (f.eks. Norbo-ost uten animalsk løpe)
1 løk
1 grønn paprika
2 dl. knust kjeks (etter smak)
2 kopper melk
2 egg (hvitten skilles)

Mal pølsene, osten og løken. Paprikaen kuttes i fine terninger. Alt blandes sammen med stivpisket eggehvitte. Blandingen has i en smurt, ildfast form. Suffleen stekes ca. 45 minutter ved 200 grader. Retten kan serveres med champignonsaus med hakket løk og sitronsaft.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: | |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.