Du er her: Mat > Middag >

Alu Bharati (vegan)

Kan serveres som tilbehør til en rekke ulike retter, men gjør seg kanskje spesielt godt som en del av et koldtbord/buffet.

Rekker til ca 4 pers som tilbehør.

6 middels store poteter i kuber
6 dl. olje for dypfritering
2 ts. gurkemeie
salt etter smak

Varm oljen i en liten gryte til den er så varm at du kan føle varmen ved å ha hånda over. Frityrstek så potetbitene i to eller tre omganger. Terningene skal få en gyllenbrun farge, noe som tar 5-7 minutter ved rett temperatur.

Legg de friterte potetene i en sil, så de får renne av seg. Bland gurkemeien og saltet i et stort fat, og hell i potetene. Disse må ristes rundt i fatet til de får en fin gulfarge og saltet får fordelt seg fint.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: Middagsretter
Flere oppskrifter

Pizza med spinatpesto og bearnaise
Kan pizza uten kjøtt og ost være godt? Ja! Grønnsakspizza med spinatpesto og bearnaise-saus er uten tvil den beste pizzaen jeg har smak, noensinne.
les mer

Corndogs
Har ikke alle sett i amerikanske filmer at de spiser pølser på pinner? Her er sjansen til å smake din egen veganske versjon av disse.
les mer

Gulasj med linser
En vegansk og dyrevennlig versjon av den ungarske nasjonalretten gulasj. En smakfull og mettende hovedrett!
les mer

Pastaboller
Et fint kjøttfritt alternativ til klassikeren spagetti med kjøttboller.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.