Ukemeny: "Passe sunt og raskt 1"



I denne menyen finner du syv middagsforslag som er satt sammen med tanke på relativt raske, sunne middager som passer godt i hverdagen! (Av Vilje Bech, forfatter av Den norske vegankokeboken)

MANDAG:
Høstsuppe (vegan)
Fyldig suppe for kalde kvelder. Kan også tilberedes med flere/andre typer rotgrønnsaker etter smak og utvalg.


TIRSDAG:
Veggisburger av ris & grønnsaker (vegansk)
Disse kakene kan enkelt varieres med forskjellig krydder, smakstilsetninger og ingredienser. Prøv f.eks med pastinakk og søtpotet, eller rødbeter og potet!

OG
Tabbouleh (vegansk)
Tabbouleh er en selvskreven gjest blant flere mezzeretter i arabisk matkultur. Salaten baserer seg i hovedsak på tre ingredienser: bulgur, bladpersille og mynteblader.



ONSDAG:
Stroganoff (vegansk)
Opprinnelig russisk rett som har spredt seg over hele verden i mer eller mindre forskjellige utgaver. Her er den altså i en veganversjon.

TORSDAG:
Lettvint sommergryte (vegan)
Rask gryte som er full av sunne grønnsaker og mettende proteiner fra tofu som gir en behangelig og langvarig metthetsfølelse.


FREDAG:
Rødbetbiffer (vegansk)
Det blodigste du noen gang kommer en vegetarbiff!
Server dem med quinoa og en enkel, grønn salat.

LØRDAG:
Enkel burritos (vegansk)
Stort mer meksikansk enn dette blir det ikke... en mettende rett som er lekende lett å lage!

SØNDAG:
Kikerter med ris (vegansk)
Enkel gryte som kan regnes som et komplett måltid, da alle næringsgruppene blir dekket.



Likte du denne?
Vilje Bech er forfatter av Den norske vegankokeboken. Flere oppskrifter av Vilje

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type:


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.