Fotokonkurranse: Vis oss din juletallerken

Her kan du følge med etter hvert som bidragene kommer inn.


Oversikt over alle innsendte bidrag til fotokonkurransen i Grønn julekalender. Konkurransen avsluttes mandag 13. desember ca kl 18:Julemiddag Silje.JPGSilje S skriver: "Dette er fjorårets juletallerken. Var ikke på mitt eget kjøkken, så fikk ikke gjort alt helt slik jeg ville, men det smakte bra! På fatet: Kålrabistappe, ertestuing, surkål, rødkål, potet, tofupølsebiter + hjemmelaget nøtte-og frøstek."


juletallerken_elin.JPGElin fra Sagene skriver: "Jeg hadde faktisk generalprøve på nøttesteiken sist helg. Prøvde en sånn oppskrift med cashewnøtter og den ble veldig god. Ved siden av hadde jeg hjemmelagd brun saus, ertestuing fra pose og rødkål. Nam!"juletallerken_ingvild.JPG
Ingvild G skriver: "Her er min juletallerken fra i fjor. Med: Hjemmelagede gulrotburgere, halvveis hjemmelagede rødbetkaker (pose fra Helios) og pappas kjærestes hjemmelagede vårruller. Med det mer tradisjonelle julemattilbehøret. Dette var forøvrig min første jul uten kjøtt. Laget så mange gulrotkarbonader og rødbetkaker at jeg spiste dette hele jula ;-) "Vegetar nyttårsmiddag.jpgSilje S skriver om sitt bidrag nr 2: "Det er fra nyttårsmiddagen vi hadde i fjor, men maten er jo like aktuell som julemiddag. Vi var 80% veggiser tilstede under middagen, var utrolig kjekt å lage mat til likesinnede. Jeg og samboeren min sto i 5 timer på kjøkkenet! Ovnstekte poteter, hjemmelagde burgere, kikertstek med butterdeig rundt, grønn salat, tomat/feta/basilikumsalat og hjemmelaget foccacia. Håper det kan være til inspirasjon i det minste :-) " 

juletallerken_gunnar.JPGGunnar N skriver: "På tallerkenen er det Viljes julepølser, bakt rødkål, rødløk, epler og valnøtter. Så er det potet og brunsaus.Tilbehøret ble et svært godt alternativ til rødkål. Til dessert en enkel appelsinsalat. Den er krydret med litt sukker og kanel og toppet med ristede mandelflak. Servert med vaniljekesam. Vaniljekrem eller vaniljeis ville også vært godt."

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.