Du er her: Mat > Dessert/bakst >

Risgrøt (vegan)



Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering.

Ingredienser:
1,5 dl grøtris
9 dl vegetabilsk melk (usøtet eller søtet, alt etter ønsket smak)
Litt salt
Sukker og kanel til servering
Vegansk margarin til servering

Tilberedning:
Kok opp ris og soyamelk under omrøring.
La det koke til grøten får passende tykkelse, rør om i blant så den ikke svir seg i bunnen. Sjekk grøtrispakningen for koketid.
Tilsett litt salt.
Server med sukker, kanel og vegansk smørøye.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type: dessert/bakst
Full oversikt: Hele oppskriftbasen | Matblogger | Veg. kokebøker
Flere oppskrifter

Blåbæris med hvit sjokolademousse og bringebærculis
Dessert i rødt, hvitt og blått.
les mer

Raspberry swirl cheesecake
Flott bringebærostekake som passer fint på spesielle anledninger.
les mer

Eplekake
Hva er vel bedre enn duften av nylagd eplekake? Dette er den perfekte unskyldning til å kose seg litt ekstra!
les mer

Sjokoladepuffer
Dette er julegodis som er kjempeenkel å lage!
les mer


Liker du matstoffet på nettsiden vår?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Send inn en oppskrift · kjøp et mathefte · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Matstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.