Du er her: Mat > Dessert/bakst >

Risgrøt (vegan)



Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering.

Ingredienser:
1,5 dl grøtris
9 dl vegetabilsk melk (usøtet eller søtet, alt etter ønsket smak)
Litt salt
Sukker og kanel til servering
Vegansk margarin til servering

Tilberedning:
Kok opp ris og soyamelk under omrøring.
La det koke til grøten får passende tykkelse, rør om i blant så den ikke svir seg i bunnen. Sjekk grøtrispakningen for koketid.
Tilsett litt salt.
Server med sukker, kanel og vegansk smørøye.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type: dessert/bakst
Flere oppskrifter

Risgrøt
Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering.
les mer

Veganske eplemuffins
Søte og saftige veganske eplemuffins med sukker og kanel! Grunnoppskrifta kan også brukes til en rekke variasjoner.
les mer

Blåbæris med hvit sjokolademousse og bringebærculis
Dessert i rødt, hvitt og blått.
les mer

Raspberry swirl cheesecake
Flott bringebærostekake som passer fint på spesielle anledninger.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.