Du er her: Mat > Dessert/bakst >

Pannkakstårta - "pannekake-kake" (vegan)



Pannkakstårta er rett og slett en kake basert på pannekaker. Denne svenske tradisjonen er kanskje ikke så godt kjent i Norge, men hvorfor ikke prøve noe nytt? (Av Vilje Bech, forfatter av Den norske vegankokeboken)

Konseptet er svært enkelt: Man tar en bunke ferdigstekte, avkjølte pannekaker som man setter sammen til et tårn. Mellom lagene tilsettes det forskjellig fyll. Vanligvis bruker man syltetøy og krem, men man kan som her bruke friske bær istedet. Noen har også is mellom lagene. Høyden bestemmer du selv!

Oppskrift på veganske pannekaker finner du her.

Fyllforslag:
Krem - Vegansk krem fra Go Green eller Grano Vita.
Friske jordbær, bringebær, blåbær osv.
Syltetøy
Sjokoladesaus (Freia er f.eks vegan)
Makronfyll (ferdig-variant på pose er vegan)
Krem+romessens=Romkrem
Bananer i skiver
Is
Marsipan
Osv. Her er det bare fantasien som setter grenser!

Likte du denne?
Vilje Bech er forfatter av Den norske vegankokeboken. Flere oppskrifter av Vilje

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: dessert/bakst
Flere oppskrifter

Risgrøt
Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering.
les mer

Veganske eplemuffins
Søte og saftige veganske eplemuffins med sukker og kanel! Grunnoppskrifta kan også brukes til en rekke variasjoner.
les mer

Blåbæris med hvit sjokolademousse og bringebærculis
Dessert i rødt, hvitt og blått.
les mer

Raspberry swirl cheesecake
Flott bringebærostekake som passer fint på spesielle anledninger.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.