Du er her: Mat > Dessert/bakst >

Ingefærkuler (vegan)



Små, krydrede kaker som er ypperlig til jul og andre høytider

Kan kanskje minne litt om "ingefærnøtter"?

50 gr. veganmargarin
200 gr. sirup
200 gr. fint hvetemel
2 ts. malt ingefær
20 gr. rørsukker
1/2 ts. bakepulver
1-2 ts soyamelk
1/4 ts salt

Bland melet, ingefæren, sukkeret og saltet i en bolle. Smelt så smøret og sirupen, fjern kjelen fra platen, og tilsett melk og bakepulver. Bland så de tørre og de våte ingrediensene sammen til du har en tykk deig.

Smør inn et bakeark med soyamargarin, og form kuler av deigen. Disse legges på bakearket, og presses til ønsket størrelse med en gaffel. Stek kulene ved 180 grader i et kvarter.

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: | |
Alle oppskrifter av samme type: dessert/bakst
Full oversikt: Hele oppskriftbasen | Matblogger | Veg. kokebøker
Flere oppskrifter

Risgrøt
Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering.
les mer

Veganske eplemuffins
Søte og saftige veganske eplemuffins med sukker og kanel! Grunnoppskrifta kan også brukes til en rekke variasjoner.
les mer

Blåbæris med hvit sjokolademousse og bringebærculis
Dessert i rødt, hvitt og blått.
les mer

Raspberry swirl cheesecake
Flott bringebærostekake som passer fint på spesielle anledninger.
les mer


Liker du matstoffet på nettsiden vår?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Send inn en oppskrift · kjøp et mathefte · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Matstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.