Du er her: Mat > Dessert/bakst >

Burfi (Kan gjøres vegansk)



En slager fra kjøkkenet på Krishna's Cuisine i Oslo.

100 gr kokosfett
2 dl kremfløte
5 ss carobpulver (prøv også evt. kakao)
4 ss vaniljesukker
1.5 dl ristede hasselnøtter
3 dl melkepulver (viking)
2.5 dl melis

Smelt kokosfettet på lav varme og la det kjølne til ca 45 grader. Vips kremen. Bland i siktet carobpulver, vaniljesukker og melis. Rør forsiktig i kokosfettet. Visp gradvis i siktet melkepulver. Ta bort skallet på de ristede nøttene og tilsett dem i blandingen. Legg alt på et fat og spre utover i en tykkelse på 1.5 cm. Når desserten er avkjølt, skjæres den i firkanter. Kan pyntes med gullflak (bladgull). 



Slik gjør du denne oppskriften vegansk:
Vi har hørt at man kan bruke kokosmelkpulver i stedet for melkepulver og ferdig vegansk krem fremfor krem pisket av ku-fløte.

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: dessert/bakst
Flere oppskrifter

Risgrøt
Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering.
les mer

Veganske eplemuffins
Søte og saftige veganske eplemuffins med sukker og kanel! Grunnoppskrifta kan også brukes til en rekke variasjoner.
les mer

Blåbæris med hvit sjokolademousse og bringebærculis
Dessert i rødt, hvitt og blått.
les mer

Raspberry swirl cheesecake
Flott bringebærostekake som passer fint på spesielle anledninger.
les mer



2 Comments

hei. skla kremen i røren, eller serveres den vedsidenav??

Fløten skal oppi røren, ja. Beklager om dette ikke er tydelig nok i selve teksten.

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.