En slager fra kjøkkenet på Krishna's Cuisine i Oslo.100 gr kokosfett Slik gjør du denne oppskriften vegansk: Vi har hørt at man kan bruke kokosmelkpulver i stedet for melkepulver og ferdig vegansk krem fremfor krem pisket av ku-fløte. Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: dessert | indisk Alle oppskrifter av samme type: dessert/bakst |
Flere oppskrifter
Risgrøt
Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering. les mer Veganske eplemuffins Søte og saftige veganske eplemuffins med sukker og kanel! Grunnoppskrifta kan også brukes til en rekke variasjoner. les mer Blåbæris med hvit sjokolademousse og bringebærculis Dessert i rødt, hvitt og blått. les mer Raspberry swirl cheesecake Flott bringebærostekake som passer fint på spesielle anledninger. les mer |
hei. skla kremen i røren, eller serveres den vedsidenav??
Fløten skal oppi røren, ja. Beklager om dette ikke er tydelig nok i selve teksten.