Kjeks med et hint av ingefær.150 gr. (grovt) hvetemel Smelt sirup og margarin i en gryte. Tilsett de andre ingrediensene og rør om til du får en deig. Rull deigen ut i kuler som legges på et smurt bakeark, og presses til ønsket størrelse med en gaffel. Stek kjeksene ved 180 grader til de har en gylden farge (ca. 20 minutter). Fortsatt sulten? Emneord for denne oppskriften: dessert | kjeks Alle oppskrifter av samme type: dessert/bakst |
Flere oppskrifter
Risgrøt
Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering. les mer Veganske eplemuffins Søte og saftige veganske eplemuffins med sukker og kanel! Grunnoppskrifta kan også brukes til en rekke variasjoner. les mer Blåbæris med hvit sjokolademousse og bringebærculis Dessert i rødt, hvitt og blått. les mer Raspberry swirl cheesecake Flott bringebærostekake som passer fint på spesielle anledninger. les mer |
Har du en kommentar?