Du er her: Mat > Dessert/bakst >

Bringebærcoulis (vegan)

Nyt sommerens bringebær med denne friske sausen! Psser perfekt over annen frukt, ved siden av andre desserter eller over iskrem!

5dl ferske bringebær
4dl ferske/tørkede dadler uten kjerner

Ha bringebær i en blender (evt. sammen med litt vann dersom det trengs) og blend til du får en glatt konsistens. Hell bringebærmosen over i en tøypose (finmasket kjøkkenhåndkle/osteklede) slik at bare frøene blir igjen i posen.

Ta så bringebærsausen tilbake i blenderen og kjør sammen med dadlene til du får en jevn saus. Coulisen lagres i en forseglet beholder i kjøleskapet til den skal brukes. Holder seg ca 1 uke i kjøleskap

Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften: |
Alle oppskrifter av samme type: dessert/bakst
Flere oppskrifter

Risgrøt
Tradisjonell risgrøt på vegansk vis! Å veganisere risgrøten er enkelt; man bytter rett og slett ut kumelka med vegetabilsk melk og bruker vegansk margarin til servering.
les mer

Veganske eplemuffins
Søte og saftige veganske eplemuffins med sukker og kanel! Grunnoppskrifta kan også brukes til en rekke variasjoner.
les mer

Blåbæris med hvit sjokolademousse og bringebærculis
Dessert i rødt, hvitt og blått.
les mer

Raspberry swirl cheesecake
Flott bringebærostekake som passer fint på spesielle anledninger.
les mer



Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.