![]() | Stemningsrapport fra et kokekurs Vi befinner oss i et kjøkken på Grünerløkka i Oslo en lørdag formiddag. En liten samling mennesker med et felles mål: Vi skal lære oss å lage vegetarmat! |
![]() | Kunsten å bruke grønnsaker: En introduksjon Statens ernæringsråd anbefaler at alle spiser i hovedsak plantebasert kost, og her spiller nettopp grønnsaker en helt sentral rolle. For å sikre variasjon kan et nyttig grep være å ikke bare variere grønnsakene, men også tilberedningsmetodene: |
![]() | Betydningen av grønnsaker: En kort innføring Mange hevder og tror at når man er vegetarianer spiser man bare grønnsaker. Det er selvsagt ikke riktig... |
![]() | Nøttestek S.O.S Det å lage nøttestek er ikke alltid bare bare... |
![]() | Vilje Bech: Ting jeg liker - Flaskegresskar (butternut squash) Du har kanskje sett disse lett gul-oransje grønnsakene ligge i butikken uten å vite helt hva du kan gjøre med dem? |
Enkle gleder til lune dager - veganske desserttips! Gjør desserten ekstra fristende med få, enkle grep som garantert gir suksess! |
![]() | Frem fra glemselen: Tradisjonelt urtekrydder En enkel innføring til hvordan de "gode gamle" urtekrydderene brukes. |
![]() | Soyabiter - et sunt alternativ til kjøttdeig Er TVP og soyamince det samme? Hvordan bruker du soyachunks? Denne kortfattede, praktiske artikkelen besvarer det meste! |
Vegetarisk ordliste.
Her finner du forklaring til mange nyttige ord og uttrykk.
Rawfood
Råkost-sidene inneholder både en innføring i råkost og en populær spireguiden.