Spis vegetarisk i påsken!



Enten du planlegger å bruke litt tid på kjøkkenet, eller helst vil at det skal gå fortest mulig får du her noen gode tips til en kjøtt-, melke- og eggfri påske på middagsfronten.

Ting du kan lage selv:

Stor påskemiddag inkl. dessert - Seitansteik, ovnsbakte grønnsaker, ertepuré og rødbetreduksjon. Frisk kake til dessert (avbildet).

Ny: Vegansk lucuma-sjokolade.

Ny: Påske-vennlig marsipan (som avbildet over, hentet fra boken Siljes reise).

Scrambled Tofu - Perfekt til påskebrunchen!

Polenta Fritatta - Polenta "omelett" som passer like godt til middag som på brødskiva.

Surf n´ turf tapasbord - Sett sammen ditt eget tapasbord med inspirasjon fra flere verdensdeler. Super gjestemat!

Tips til småretter som kan inngå i tapasbordet:
- Aubergineruller
- Kikertsalat
- Form disse linseburgerne til boller og spice opp med finhakket hvitløk, chili og soltørkede tomater (2-4 fedd, 1/2-1 chili, 4-5 soltørkede tomater)
- Guacamole.
- Ferdige soyapølser, stekt i biter.
- Hjemmebakt eller ferdigkjøpt foccacia-brød.
- Marinerte oliven (finnes i stadig flere matvarebutikker) evt. oliventapenade.
- Spinatsalat.
- Ovnsstekte poteter med litt sitron, salt og pepper.

God påske!

Dette er en del av vår guide til Vegetarisk, eggfri og vegan påske.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type:
Full oversikt: Hele oppskriftbasen | Matblogger | Veg. kokebøker

Liker du matstoffet på nettsiden vår?
Norsk Vegetarforening driver et bredt infoarbeid. Vi får til mye med lite. Kan du hjelpe oss å bli bedre?
Delta: · Bruk kommentarfeltet · Send inn en oppskrift · kjøp et mathefte · Andre måter du kan delta.
Bidra til å gjøre et stadig bedre infotilbud mulig - bli medlem og få fordeler. Eller gi en gave.
Matstoff: Hvorfor & hvordan | Mål i år | Oppnådd ifjor | Fokus nå.


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.