Vegetar & vegan 17. mai: Gode tips for en vellykket feiring!



Nasjonaldagen feires gjerne med is, kaker og pølser i brød. Kokebokforfatter Vilje Bech gjør det helst vegan style - og her er det ikke spart på noe!

Hvis du trodde at veggiser feirer nasjonaldagen med gulrotsalat og maiskolber tar du feil! I denne 17.mai-spesialen med forfatteren av Den norske vegankokeboken har vi samlet sammen en rekke gode tips som forhåpentligvis vil gjøre feiringen ekstra minnerik:

Kake og is

Pannkakstårta (avbildet) - Svenskene vet hvordan det skal gjøres godt og enkelt! «Pannekake-kake» fylt med deilige bær, krem og sjokoladesaus. Alt vegansk -så klart!
 
Tropisk tvist - Frisk kake som er som en hybrid mellom ostekake og gelé! Opprinnelig foreslått som en del av et påskemåltid, men denne kaken passer til en hver anledning.
 
Kokossorbet - Frisk og god is som enkelt lages hjemme.

  

Grilling og pølser - ingen hindring:
* Sjekk ut vår grillguide Grønt lys for grill»

Grilltips fra Vilje Bech (hentet fra Dine spørsmål-spalten)

 

Vilje Bech er Norges mest publiserte innen vegetar- og veganmatfeltet. Hun er spesielt kjent for Den norske vegankokeboken.



Fortsatt sulten?
Emneord for denne oppskriften:
Alle oppskrifter av samme type:


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.