Her finner du matstoff fra Oppskriftbasen som passer til disse kriteriene:

 Guide til vegetarisk og vegan grilling
Det er sommer, og vi tør komme med følgende påstand: om noen måneder vil du angre bittert dersom du ikke griller minst en gang nå snart!

 Eggfri og vegansk påske på 1-2-3!
Ordene påske og egg er nesten uløselig knyttet sammen. Eller? Vi gir deg en guide til en vegan og eggfri påskefeiring.

 Dyrevennlig jul: Vegetarisk & vegansk julefeiring
I julen spiser nordmenn flere dyr enn noe annet tidspunkt i året. Så kommer januar, som er slankekurenes høytid. Slik behøver det ikke være.

 Vegetar & vegan 17. mai: Gode tips for en vellykket feiring!
Nasjonaldagen feires gjerne med is, kaker og pølser i brød. Kokebokforfatter Vilje Bech gjør det helst vegan style - og her er det ikke spart på noe!

 Spis vegetarisk i påsken!
Enten du planlegger å bruke litt tid på kjøkkenet, eller helst vil at det skal gå fortest mulig får du her noen gode tips til en kjøtt-, melke- og eggfri påske på middagsfronten.

 Påskemeny
Det å styre unna kjøttmat også i påsken betyr ikke at man ikke kan la seg inspirere av tradisjonelle smaker og måter å sette sammen en middag på.

 Fiks ferdig julemiddag?
Du vil ha det raskt og enkelt. Også i juletiden. Hva gjør man så?

 Tre ganger tre forslag til julemeny
Litt usikker på hva du skal velge blant våre mange juleoppskrifter? Her får du flere ferdig komponerte menyer. Lettere blir det ikke!

 Vegansk jul - så enkelt som mulig
Her er noen snarveier som gjør det enkelt å feire jul helt vegansk, og dessuten uten å måtte tenke på slanking i januar. En vegan jul er så og si uten kolesterol, den inneholder lite fett men er til gjengjeld full av masse fiber og vitaminer!
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.