Du er her: Lokalguider > Østlandet > Oslo >

Vegan- og vegetarguide: Rent vegetariske spisesteder og restauranter i Oslo

Følgende restauranter, kafeer og spisesteder har en meny som er rent vegetarisk, gjerne med et stort tilbud for veganere:


NY OPPFØRING: Funky Fresh Foods (funkyfreshfoods.no, Hausmannsgate 16)
Spisested som baseres på veganske matvarer. Selger både lunch- og middagretter, samt desserter. Har i tillegg et utvalg råvarer og andre produkter som selges fra kafeen.
 
Kvadrat Salat (Prinsensgate 18, tlf 47 63 79 01)
Salatbar som skal være helt vegetarisk og ha mange veganske alternativer. Her skal du kunne komponere din egen salat og kjøpe sandwicher og ferskpresset juice.
 
Loving Hut (lovinghutoslo.no, Bjerregaard gate 6, tlf 23 19 79 15)
Nyåpnet vegansk spisested med asiatisk mat. Her skal du kunne kjøpe vårruller, sushi, supper, salater og diverse middagsretter med "kjøtt"-erstatninger.
 

Krishnas Cuisine (krishnas-cuisine.no, Sørkedalsveien 10B (vis a vis Colusseum kino), tlf 22 69 22 69)
Rent vegetarisk kjøkken med indisk preg, men allsidig meny. Har alltid ha veganske alternativer.
  
The Fragrance of the Heart (fragrance.no, Fridtjof Nansens plass 2, tlf 22 33 23 10, og Glassmagasinet)
Kafe med rent vegetarisk smårettmeny, spesielt populært i lunsjtiden. Skal ha flere veganretter.
 
Kafe Blitz (blitz.no, Pilestredet 30 c)
Svært uformelt sted med rimelige vegetar- og veganretter. Har alltid lunsjmat, av og til middager.


Du finner mange titalls andre butikker og spisesteder i Oslo via menyen helt øverst!


Vil du møte veggiser fra Oslo?
Osloseksjonenforumet kan du utveksle tips, dele erfaringer, møte og lære fra veganere og vegetarianere som bor nær deg! Forumet er gratis og åpent for alle.

Møt andre: Forum og Facebook
Vil du diskutere med og lære av folk i området? Norsk Vegetarforum har en egen seksjon for Oslo. I tillegg har vi en egen Facebook-gruppe helt spesifikt for hovedstaden.

Vegetarforum Oslo - siste 3:
Del på Facebook Vegetar & Vegan i Oslo - siste 3:


(Denne lokalguiden er revidert i september 2013.)

Noe du savner? Via kommentarfeltet bidrar du enkelt til å gjøre denne lokalguiden bedre!


11 Comments

"The Fragrance of the Heart" har alltid to vegansupper på menyen og vegankaker etc.

er det noen av stedene man kan få retter UTEN løk og hvitløk?

Hei! Da er nok Krishnas Cuisine det eneste stedet. Tidligere serverte Darbar på Enerhaugen mat uten løk, hvitløk og sopp på forespørsel og delvis på menyen, men det er nå nedlagt har vi fått opplyst av kunder som pleide å spise der.

"Helt Rå" Raw food café (http://www.heltraa.no/ Tabullgata 31. Alt er vegansk og helt klart rå. De tilbyr catering og take away også.

Spisestedet på hjelmsgate er virkelig å anbefale!! Alt på menyen er vegansk og økologisk. Svært rimelig (mellom 50-120 for en hovedrett), og smaker helt utrolig godt + mye å velge mellom. Åpent fra 14-20 på hverdager. Man bør beregne litt god tid for kokken lager alt fra bunnen virker det som. Også bør man være litt forberedt på at det er ganske uformelt der, kanskje ikke et sted å ta med svigermor (med mindre hun er en gammel 68'er eller noe ;D).

Første gang man drar dit kan det være litt vanskelig å finne fram. Gå inn hjelms gate, inn fra Bogstadveien. Så skal det ligge på høyre side. rett ved siden av en barnehage. Du ser et skilt der det står "spisestedet", så er det opp en bratt trapp, og da er du framme:)

Jeg har i dag lagt inn alt av kommentarer skrevet ovenfor i selve guiden. Tusen takk for bidrag! Har du som leser dette flere tips? F.eks. steder som bør legges til, eller oppføringer i guiden som bør endres? Da håper jeg DU legger inn en kommentar :-)

Blitz er åpent fra 12 - 18 alle hverdager. Har alltid middag, som oftest vegan. Torsdager er 100% vegan-dag, og snart blir også mandager helt vegan. Middag 40 kr.

Dette er kanskje litt på siden siden det ikke er et rent vegsted, men Oro er en kjempebra restaurant hvis man skal ha en helaften. Det er lurt å si ifra ved bordbestilling om man ønsker vegansk eller vegetarisk. Har vært der mange ganger, og har aldri vært skuffet. Av de finere restaurantene er dette den beste, men NB det er ikke billig.

Hjemmesideadressen til Spisestedet er: http://spisestedet.vpweb.co.uk/ Menyen deres skal være helt vegansk, jeg har spurt, og der det står "yoghurt", "kremsaus", etc. i menyen, mener de vegansk. Jeg kan høre med kokken om han kan endre på menyen, slik at det står "vegansk" foran, for det er jo noe forvirrende.

Kvadrat salatbar i prinsensgate er rent vegetarisk med et godt vegansk utvalg!
Perfekt lunsj take away! http://www.yelp.no/biz/kvadrat-salat-oslo

Vino veritas rett ved busstoppet til galgeberg i oslo har de fantastisk mat for vegetarianere og veganer :)

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.