Du er her: Lokalguider > Østlandet >

Vegan- og vegetarguide for Oslo

Oslo har landets desidert beste tilbud innen mat for vegetarianere og veganere. Norsk Vegetarforening viser vei i mangfoldet!


oslo_by_vegetar.jpgEnten du er ute etter ferdigvarer, økologiske råvarer til en oppskrift, takeaway, hurtigmat eller et godt måltid på restaurant har Oslo by mange valgmuligheter. Vi har sortert inn lokalguiden med ressurser for veggiser i kategorier. Slik blir det lett å finne fram til akkurat det du er ute etter!


Møt andre: Forum og Facebook
Vil du diskutere med og lære av folk i området? Norsk Vegetarforum har en egen seksjon for Oslo. I tillegg har vi en egen Facebook-gruppe helt spesifikt for hovedstaden.

Vegetarforum Oslo - siste 3:

Del på Facebook Vegetar & Vegan i Oslo - siste 3:


For deg som arbeider i media & næringslivet
Ta kontakt med Norsk Vegetarforening dersom du ønsker å snakke med våre fagpersoner. Vi kan fortelle om utbredelsen av vegetarisme, bidra med fakta, fortelle om lokale forhold, og hjelpe deg med å finne aktuelle intervjuobjekter.


Noe du savner? Via kommentarfeltet bidrar du enkelt til å gjøre denne lokalguiden bedre!


5 Comments

Matbutikk
Østensjø Frukt og Grønt, General Ruges vei 163, 0694 Oslo
Liten, men rimelig og bra butikk med godt utvalg av grønnsaker og linser, bønner og erter.

TT supermarket, Torggata 26, oslo sentrum. Asiatisk supermarked, hvor man kan få billigt rispapir og andre asiatiske lekkerier. Det beste de har er frossen ung kokosnøtt (tender coconut), og det er så billigt!! De har to varianter, den ene er med sukker, den annen uten. MYE billigere enn å kjøpe kokosvann hos helsekosten!

Brugata Mat (har ikke sett noe skilting utenfor, men søkte meg fram til navnet på nett), adresse Brugata 5, 0186 Oslo. Stort utvalg i asiatiske matvarer. Mye rimelige linser, bønner og krydder. Kjøper alltid grønnsaker der og blir like overrasket over den lave summen på kassalappen hver gang.

Jeg har i dag lagt inn alt av kommentarer skrevet ovenfor i selve guiden. Tusen takk for bidrag! Har du som leser dette flere tips? F.eks. steder som bør legges til, eller oppføringer i guiden som bør endres? Da håper jeg DU legger inn en kommentar :-)

Illegal Burger i Møllergata 23 har vegetaralternativ til hele menyen, med unntak av fiskeburgeren (som åpenbart skal være fisk).

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.