Om Norsk Vegetarforenings lokalguider


For første gang i Norge finnes det nå lokale oversikter over tilbud for veganere, vegetarianere og alle andre som er interessert i vegetarmat.

Innhold
Guidene består i hovedsak av spisesteder og butikker, men også evt. andre relevante tilbud. Opplysningene er ikke sortert i noen spesiell rekkefølge med unntak av eksklusivt vegetariske tilbud, som kan føres opp øverst.

Ikke anbefalinger
Oppføringene i guiden er tatt med fordi de kan være av interesse for alle som vil spise mer vegetarisk. En oppføring betyr ikke at et tilbud er spesielt anbefalt av Norsk Vegetarforening, men at det kan være av interesse for veganere og vegetarianere.

Kilder: Foreningen og frivillige
Oversikten er basert på research, informasjon fra forumet vårt og andre tilbakemeldinger. Norsk Vegetarforening kan ikke verifisere opplysninger i guiden. Dette er grunnen til at vi konsekvent benytter ord som "skal ha" i stedet for "har", da vi ikke kan gå god for at de enkelte tilbudene (matvarer, menyvalg) alltid er tilgjengelige, eller alltid er strengt vegetariske/veganske.

Ikke en endelig eller definitiv oversikt
Guidene består altså av tips fra forbrukere i det aktuelle området. De gir altså ikke en komplett oversikt over relevante tilbud. Dette er også årsaken til evt. overseelser i guidene.

Hvorfor akkurat disse stedene?
De eksisterende guidene tar utgangspunkt i respons fra lesere. Dette er grunnen til at noen større byer er utelatt, mens mindre byer er inkludert.

Videre utvikling
I første omgang utarbeides det et tyvetalls guider for de større byene fra nord til sør. Etterhvert vil dette antakelig utvides videre.

Bidra i arbeidet? Kommentarer?
Via kommentarfeltet nederst på hver side kan du bidra til guidene. Du kan også selv være med på å lage en guide for et nytt område. 
Noe du savner? Via kommentarfeltet bidrar du enkelt til å gjøre denne lokalguiden bedre!


1 Comment

Hei!
Ny økologisk veganer-restaurant på Briskeby i Oslo! Kreativt kjøkken, ikke et dyreprodukt å se noe sted. Sjekk ut! opp fra 11 - 20 alle dager, 11 - 22 lørdager.

greenvillage.no

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.