Du er her: Kurs >

Stemningsrapport fra et kokekurs

Vi befinner oss i et kjøkken på Grünerløkka i Oslo en lørdag formiddag. En liten samling mennesker med et felles mål: Vi skal lære oss å lage vegetarmat!



Sjefskokk Vilje Bech rører i linsegryta mens seks kursdeltakere følger med.
 
Her er hun som har vært veggis et par år allerede, og som er spent på å lære hvordan kan lage sitt eget veganske pålegg.
 
Her er en mor med sine to tenåringsdøtre: "Begge døtrene mine har blitt vegetarianere, og jeg som mor synes det er viktig at vi alle tre lærer mer om hvordan vi kan lage sunn og god vegetarmat." 
 
Her er treningsentusiasten som har fått øynene opp for alle fordelene et plantebasert kosthold har å gi, og som i løpet av kurset blir bestevenn med tofu.
 
God stemning og kjærlighet til mat på Norsk Vegetarforenings kokekurs:
 
kokekurs collagew600.jpg  
Smaksprøver blir det mange av:
 
kokekurs smake serie.jpg     
Veganburgere på 1 - 2 - 3! 
 
kokekurs burgrær serie2.jpg

 
 
Et utvalg dips og pålegg:
 
kokekurs dips pålegg serie2.jpgTekst og bilde: Jane H. Johansen




Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.