Du er her: Kurs >

Vegetar- og vegan-kurs der du bor?

Ønsker du foredrag om vegetarianisme, kjøttfritt kosthold eller vegetarisk helse i din egen by? Da vil Norsk Vegetarforening gjerne hjelpe til!
Norsk Vegetarforening har et kurstilbud i 8 av landets største byer. Vi vil gjerne utvide dette videre - enten på engangs- eller mer fast basis - andre steder der det er nok interesse.

Variert tilbud: Vi tilbyr normalt foredrag, og ikke matkurs / kokekurs som første tilbud. Generelt anbefaler vi temaene 'Vegetarisme og veganisme. En introduksjon' eller 'Å holde på gløden', men vi har 8 ulike temaer du kan velge mellom. Kursene holdes av en av våre fagpersoner med lang erfaring og bred kompetanse.

Tilgjengelig for alle: Kursene gjennomføres på kveldstid eller i helger, og er lagt opp for å være relevant for både nybegynnere erfarne vegetarianere. Normalt varer foredraget 45 minutter, med god tid til spørsmål og samtale etterpå. Det blir også salg av litteratur osv. til gode priser. 

For å holde et kurs der du bor, er vi avhengige av din hjelp. Det kreves ikke mye tid og ressurser å få gjennomført et kursopplegg, men noe må ligge på plass:

Et egnet lokale. Enten en kafe, et kurssted, en skole eller liknende. Dette må ligge sentralt til i byen / tettstedet der du vil ha kurs, ikke være for dyrt, og ha plass til 15-30 personer.

Konkrete datoer. Som initiativtaker til kurset må du forhøre deg med utleier av lokalene, og finne minst to egnede kvelder de har ledig kapasitet, og få disse midlertidig reservert.

Deltakere. Vi trenger helst 15-20 sikre deltakere, og absolutt ikke under 12. At du selv innledningsvis får med noen andre, er normalt helt avgjørende.

Når dette er på plass, vil Norsk Vegetarforening bidra videre:

Finansiering. Vi har samme kurspris, 150,- per person, for alle nye kurs i hele landet. Vi finansierer reise, leie av lokale osv. Deltakerne vil selv forhåndsbetale for kurset.

Publisering og registrering.
Vi vil offentliggjøre planlagte kurs og gjøre påmelding mulig via Facebook og veg-veg.no og lage plakater du selv og andre kan henge opp på egnede steder.

Gjennomføring. Når det er nok interesserte, bestiller NV lokalene, mottar betaling, og gjennomfører kurset så lenge det er nok deltakere. Blir det for liten interesse, refuseres selvsagt kursavgiften.

Er du interessert i kurs, eller har du spørsmål? Send oss en epost eller bruk kommentarfeltet nedenfor for mer generelle spørsmål.2 Comments

Ønsker så veldig kurs i Bærum,for i Asker her jeg bor tror jeg ikke det finnes nok interesserte desverre.
Håper ;) kan godt sende e-post også.
Mvh
Mona

Hei Mona. Takk for hyggelig henvendelse. Vi trenger noen interesserte, og et egnet sted før vi går videre med kursplaner, slik det står i teksten. Ta gjerne kontakt dersom du finner lokaler som passer, og kommer i kontakt med utleier om mulige datoer :)

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.