Du er her: Kurs > Julemesse >

Program Vegetarisk Julemesse 2013

Her er oversikten over kursholderne på messen. Program for 2014 kommer høsten 2014. Gled deg!Dette var programmet for år 2013, med 11 ulike events. Programmet blir liggende ute en stund etter julemessen.

Program for Rom A

12.00: Naturlig helbredelse med sunn mat
Caroline er utdannet kokk og har spesialisert seg på sykdommer og mat. Hun skal lage en alternativ og fristende julemiddag med tilbehør og en viltsaus. 

13.00: Nøttestek-hjelpen 
Vegansk julemat kan være skikkelig godt med mange av de kjente julesmakene som vi er så glad i. Adele Holt-Iversen står bak MenHvaSpiserDuEgentlig.com og tar over for Mari Hult på dette kurset. Hun vil gå gjennom en oppskrift på nøttestek - steg for steg. 

14.00: Julemat med Vegan Wagon
Kokken fra cafeen Vegan Wagon skal ha kurs i å lage diverse julemat, foredraget er på engelsk.

15.00: Nøttestek-hjelpen - reprise
Adele Holt-Iversen har en reprise på kokkekurset fra tidligere på dagen. Vi forventer stor etterspørsel på dette kurset, så derfor har vi satt opp to kurs. 

16.00: Tilbehør til julemiddag og pepperkakelaging for barn
Thomas står bak bloggen Veganmannen.no. Han skal lage blant annet Vegisterkaker, pepperkaker og annet tilbehør. Det blir også pepperkake-baking for barn i samme rom, så ta med hele familien på dette kurset. Stor nyhet: Jane fra bloggen VeganMisjonen.com er også med som lærer på kurset!

17.00: Enkle og gode lunsjideer
Kia fra Blitz viser hvordan man kan lage gode pålegg og wraps.Program for Rom B

10.00: Gratis filmvisning - Vegucated 
Dokumentar fra 2010 om tre kjøtt- og oste-elskende New York'ere som skal leve som veganere i 6 uker. En positiv og inspirerende film som passer for alle. (Varer ca 1t30min. Gratis inngang også for de som ikke deltar på Vegetarisk Julemesse)

12.00: Hvorfor spise vegansk?
Kaja står bak bloggen Veganerliv.com og jobber også med Norsk Vegansamfunn. Hun skal snakke om spesiesisme og vegansk etikk - hvorfor vi spiser og bruker dyr, og hvorfor veganere velger å la være.

13.00: Boklansering og julegodis med Silje Sandøy
Silje står bak bloggen Siljesreise.com. Hun skal lage julegodt og samtidig lansere sin splitter nye kokebok Siljes reise. Glutenfri og sukkerfri veganmat. Gled deg!

14.00: Fermentering og sylting
Kokk, forfatter og hobbygartner Håkon Mella er opptatt av bærekraftig mat og planter. Han vil vise hvordan man kan gjøre maten mer holdbar og næringstilgjengelig. Ta med et syltetøyglass for å få med deg kulturer hjem.

15.00: Rawfood med Funky Fresh Foods
Kursholder Josefine Andrén er daglig leder av Funky Fresh Foods, og siden 2009 har de hatt flere tusen fornøyde kursdeltagere landet over. Denne gang er det enkle, men oi så delikate juleoppskrifter som pepperrotkrem, rødbetsalat og hasselnøttsboller som står på menyen.

16.00: Hvordan lage din egen plantemelk?
Pablo Castellanos som står bak konseptet Comida Viva skal vise hvordan man kan lage sin egen plantemelk, og samtidig gjøre denne om til en sunn smoothie ved hjelp av superfoods. 

17.00: Hvordan overleve jula som vegetarianer 
Pål W. Thorbjørnsen har snart 30 julefeiringer som vegetarianer bak seg, og vil dele av sin kompetanse på hvordan det å leve sunt og dyrevennlig ikke bare kan gå greit, men være virkelig givende, og gå mest mulig knirkefritt inn i julefeiringen i din familie. Pål er informasjonsansvarlig i Norsk Vegetarforening.Timestilbud og signeringer på 
hovedstanden til Norsk Vegetarforening

Kl. 11-12: Stor vegetarisk startpakke, 7 hefter kr 50

Kl. 12-13: Dyrenes frigjøring av Peter Singer kr 70

Kl. 13-14: Den norske vegankokeboken av Vilje Bech kr 150

Kl. 14-15: Plantebasert ernæring av M. Bergseng og V. Hafsten (signerer) kr 150

Kl. 15-16: Funky Fresh Foods RAW kr 150

Kl. 16-17: Siljes Reise  av Silje Sandøy (signerer) kr 220

Kl. 17-18: Happy hour. Overraskelsessalg! 
 
Du kan også melde deg inn på messa og få stor vegetarisk startpakke og Den norske vegankokeboken gratis, og alle andre bøker til kr 120 eller mindre! Kun kr 350 (250 for ungdom under 25)
Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.