Du er her: Kurs > Julemesse >

Delta som frivillig på Vegetarisk Julemesse?

Det er stort behov for ildsjeler som vil være frivillige. Vi lover deg meningsfulle oppgaver, frihet og mye moro.Som frivillig er du med og utgjør en sentral bærebjelke for hele Julemessa. Engasjerte mennesker som bidrar med noen timers innsats vil gjøre messen til en best mulig opplevelse for de mange besøkende vi venter oss.

* Ønske barn velkommen * Hjelpe utstillere * Ta imot besøkende
* Hjelpe til ved foredrag * Henge opp plakater * Spre ordet
* Ta del i matsalen * Skape god stemning


Lett: Det er ikke vanskelig å være frivillig. Du bidrar akkuat så mye du vil, og akkurat med det du selv ønsker. Null tvang, meningsløse oppgaver og mas.

Lærerikt: Som frivillig kommer du tett på foredragsholdere, nysgjerrige gjester og profesjonelle aktører, både blant utstillere og i Vegetarforeningen.

Meningsfullt: Når hundrevis av nysgjerrige lader opp til en grønn jul på festivalen, er det takket være innsats fra titalls frivillige, både i forkant og underveis.

For alle: Du behøver ikke kunne noe om, eller ha deltatt i frivillig arbeid før. Veganer, vegetarianer, nysgjerrig - kom som du er!

Morsomt:
Det vil bli flere samlinger av frivillige i forkant av, og antakelig en hyggekveld i etterkant. Det skal ikke være krevende, men givende å være frivillig.

Påvirkning:
Som frivillig vil du kunne være med på møter, og samtaler på nett, der festival-opplegget utformes og tilpasses. Dine meninger er viktige!

Uforpliktende:
Ved å melde deg som mulig frivillig vil du bli holdt informert fortløpende utover i oktober-november. Det er alt foreløpig :-)

Interessert?
Send e-post til kontakt@vegetar.com for å melde din interesse. Nærmere info kommer på e-post i løpet av kort tid :-) Selve forberedelsene til Vegetarisk Julemesse 2014 starter i sommer/høst.

Vegetarisk Julemesse:
Forside | Fakta | Facebook | Nyheter | Program | Utstillere | Stille ut? | Være frivillig?

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.