Du er her: Vegetarbutikken > Kokebøker >

Omtale av Vegankokeboken

Nå har vi fått enda flere gode anmeldelser av Den norske vegankokeboken. Les alle her. 

Her kan du lese hva profilerte dyrevernstemmer, matbloggere og kjente vegetarianere mener om Den norske vegankokeboken. Du kan gå videre fra hvert utdrag til hele anmelselsen.

Anmeldelse hos bloggen Siljesreise:

"Den norske vegankokeboken" er utrolig innholdsrik. Den har har alle typer oppskrifter du kan tenke deg, med et hav av forskjellige råvarer. Veldig fin til veganere, de som kjenner en veganer eller har en i familien, eller for deg som har lyst å lære mer om digg vegansk mat uten å nødvendigvis være hverken vegan eller veggis. (Les hele omtalen på selve bloggen)

Anmeldelse hos bloggen Kjernesunn mamma:

Vilje Bech skriver om et kosthold som baserer seg på friske, hjemmelagde produkter, mye grønnsaker, og mye proteiner. Oppskriftene er fristende, ukompliserte ... Dette er en altomfattende kokebok. Den dekker alle sidene ved vegansk livsstil, det psykologiske, det helsemessige, det sosiale. Alle oppskriftene gir rom for variasjon, og du finner alt, fra sushi til ganske dekadente kaker, supper, og selvfølgelig salater ... Jeg følte meg absolutt som en i målgruppen for denne boken. Den er så god, og så grundig at den svarer på det meste du bør ha av spørsmål. (Les hele omtalen på selve bloggen)

Anmeldelse hos bloggen Veggis Veggis!:

Jeg har nå fått et eksemplar i posten og har lest den fra perm til perm! Jeg kan bare røpe det med det samme at boka svarer til forventningene, og mere til! ... Hun forklarer hva som er forskjellen på veganisme og vegetarianisme, og jeg liker at hun gjør det med en positiv vinkling. Alle er velkomne i denne boka.

... En del jeg liker veldig godt er der hun tar opp praktiske og konkrete problemstillinger knyttet til det å gå over til et vegansk kosthold. ... Det jeg liker spesielt godt her er at at problemstillingene også presenteres sett fra »de andres» ståsted.

... Oppskriftene er enkle med gode forklaringer og de er illustrert med kjempeflotte bilder. Det jeg liker så godt med utvalget av oppskrifter er at de tar utgangspunkt i hverdagsmat (selvsagt pluss litt mer), at hun bruker vanlige råvarer som ikke må kjøpes dyrt i helsekostbutikk og at maten skal være enkel å lage. Vilje lærer oss grunnprinsippene og oppfordrer oss til å bruke dem kreativt til å lage våre egne variasjoner.  Denne tydelige entusiasmen og viljen til å dele kunnskap og inspirere andre er noe jeg virkelig elsker med boka!

... Dette er ei bok jeg kommer til å bruke masse, både som oppslagsverk og til inspirasjon, og det er ei bok jeg nok kommer til å gi i gave til mange jeg er glad i.. (Les hele omtalen på selve bloggen)


Omtale hos Helene Klungvik:

Boken lå i postkassen og ventet på meg når jeg kom hjem etter nyttår (kjapt levert!) ... Det første som slo meg var bilder, åh så lekre bilder til omtrent alle oppskriftene. ... I svært mange oppskrifter så trenger du bare en tur til Rimi for å kjøpe det du trenger. Det er omtrent bare ingredienser som er enkle å få tak i, og som jeg har hørt om før.

... DNV forteller om vegetariske tacokrydder med veggis mince(kjøttdeig) som man kan få kjøpt i enkelte butikker, spesifikke krydre, sauser etc. som jeg har hørt om før og vet hvor jeg kan finne. Du finner luftige forslag ala "prøv gjerne andre krydre for variasjon" i denne boken også, men da har det blitt gitt et håndfast forslag først.

... Oppskriftene er enkle, og det tar meg bare noen minutter å finne oppskrifter jeg kan lage. Og for meg så er dette faktisk en liten revolusjon. Takk! Jeg trengte det sårt. (Les hele omtalen på selve bloggen)


Omtale hos bloggen Gladerebarn:

Boken er nydelig skrevet, har mange fine bilder, og er rett og slett slik en kokebok vi gjerne vil skal være. Jeg har allerede bladd igjennom, og kommentert til min mann flere ganger at den boken er bare SÅ bra! Jeg er også generelt glad i norske kokebøker. Fordi ingrediensene man trenger da gjerne er lett å få tak i. (Les hele omtalen på selve bloggen)


Anmeldelse hos bloggen Kikertterroristen:

Da jeg kom hjem fra kontoret nå nettopp, lå Den norske vegankokeboken og ventet på meg i postkassa. Jeg har nesten ikke ord. Herremin, altså. Gratulerer så mye til Norsk Vegetarforening og Vilje Bech! Førsteinntrykket av kokeboka er ekstremt godt, jeg er så imponert :D Boka er grundig utført, full av lekre bilder og lesevennlige oppskrifter. Hurra! ...If you'll excuse me, så skal jeg forskanse meg på kjøkkenet resten av desember. (Les hele omtalen på selve bloggen)


Fra en leser via vår Facebook-side:

Jeg er vegetarianer som over tid har kuttet gradvis mer og mer av egg og melkeprodukter, men mangler inspirasjon (og er litt lat..). Denne boka synes jeg er inspirerende og får det til å virke mindre komplisert å spise vegansk enn man skulle tro, og det er kjempeviktig for ikke å miste motet. :) (Gjengitt i sin helhet)


Arbeider du i media eller driver du en vegetar-relatert blogg? Vi sender ut leseeksemplarer til de som ønsker å omtale boken.Den norske vegankokeboken:
Forside | Fakta | Forfatteren | Omtale | Salgssteder | For media | Selge? | Anmelde?
Vil du kjøpe boken? Vi sender portofritt og raskt, og du får med gratis Veganguide!
Hvor mange vil du ha?


BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.