Du er her: Vegetarbutikken > Kokebøker >

Den norske vegankokeboken: I butikk og på nett

Den norske vegankokeboken er både en kokebok og et oppslagsverk til vegansk matlaging, livsstil og kosthold – og det å ha veganere rundt seg. Den kan kjøpes direkte herfra, i nettbokhandlere, og bestilles i din lokale bokhandel.



 

Den norske vegankokeboken inneholder 200 oppskrifter, omfattende guider, menyforslag, essensielle basisoppskrifter, helsestoff og gode tips fra en av landets største eksperter på dyrevennlig og plantebasert matlaging.

Vegankokk Vilje Bech kombinerer de nyeste internasjonale mattrendene med klassikere innen grønn kokekunst. Den norske vegankokeboken passer for nysgjerrige, nye veganere, og alle som vil heve kjøkkenferdighetene sine til et nytt nivå. I boken finner du:

Tofuguide · Supper · Bakst · Burgerguide · Julemat
Sushiguide · Pizza · Rawfood · Asiatisk · Italiensk
Tex-Mex · Linser og bønner · Salater som metter
Kaker · Seitan · Hvordan erstatte egg og melk
De viktige næringsstoffene · På brødskiva
Å få en veganer på besøk · Å ha en veganer i familien
Veganisme og trening · Menyer · Alternativer til ost

Les utdrag og se full innholdsfortegnelse - hele 52 sider! (Åpnes i nytt vindu)

Vilje Bech er Norges mest publiserte kokk innen vegetarisk og vegansk matlaging. Hun er matansvarlig i Norsk Vegetarforening og har holdt kokekurs i flere år.

Den norske vegankokeboken:
Forside | Fakta | Forfatteren | Omtale | Salgssteder | For media | Selge? | Anmelde?
Vil du kjøpe boken? Vi sender portofritt og raskt, og du får med gratis Veganguide!
Hvor mange vil du ha?


BESTSELGERE AKKURAT NÅ



SISTE NYTT I BUTIKKEN






9 Comments

Gratulerer, utdraget ser veldig lovende ut!
(det mangler en 't' i linken til utdraget)

Takk! Ordnet med en gang :)

Boka ser super ut!
Den skal legges under mangt et juletre i år:-D

Super bok.

Jeg vil likevel påpeke en liten bagatell (?):
Det påpekes at fisk ikke er et dyr under "hvorfor ikke fisk". Viser til følgende artikkel på forskning.no http://www.forskning.no/artikler/2010/november/269529 . Jeg syns det er veldig rart å si at fisk ikke er et dyr, bare fordi det lever i vann. Men så har vel jeg ett litt spesielt utgangspunkt fordi jeg er vant med mikrodyr, protozoa (encellede dyr) og metazoa (flercellede dyr), etter å ha hatt for mye mikrobiologi. Disse dyrene kan vi uansett ikke unngå, og ingen kan derfor etter min oppfatning ikke la være å spise dyr (mikrodyrene er over alt). Så kanskje dette bare blir komplisert (heldigvis er ikke dette noe praktisk problem når man forklarer vegetarisme i normale sosiale lag). Jeg pleier å stusse veldig over at folk ikke ser på fisk som dyr, de har jo både tarmer og hjerne. Etter en titt i mikroskopet finner man raskt ut at mikrodyr også kan være veldig søte: http://illvit.no/dyr-planter/levende-dode .

Prøver å finne boken i salg, men det er jo ingen bokhandlere som har den? Ikke de store på nett engang.

Hei. Så hyggelig at du vil kjøpe Den norske vegankokeboken! Om du ser på bokpresentasjonen, så står det at boken kommer for salg hos bokhandlere fra en gang i januar. Antakelig blir dette fra ca 16. januar. I mellomtiden finner du boken til salgs her på våre nettsider - med lanseringstilbud, til og med :)

Denne boka har jeg lånt på biblioteket, og hatt den hos meg siden mai! Den er fantastisk!
Jeg har aldri sett på meg selv som noe religiøs, men jeg må si at dette er bibelen min og Vilje Bech er min gud!

Lette etter en bok om noe helt annet og fant denne på ARK her i Bodø, ble veldig glad å kjøpte den, angrer ikke, jeg har sett at jeg kan få mye ut av den ^^

Hei, jeg fikk denne kokeboka til jul i 2012 og den har stått framme på kjøkkenbenken siden og har blitt flittig brukt. Tusen takk til Vilje Bech som satte sammen denne skatten!! :D

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
Rawganik - Rawfood og superfood
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.