Du er her: Vegetarbutikken > Veganbutikken >

Gratis veganguider til utdeling

Vi har 10.000 veganguider vi gjerne vil spre til flest mulig. Du betaler kun porto, og prisen du blir derfor ekstremt lav. 

 

Veganguiden, eller Vegan: Hvorfor & hvordan, for å bruke den fulle tittelen, er nå ute i tredje, ørlitt revidert opplag. Over 24 tettpakkede, fargerike sider lærer du om mat, etikk, helse, vegan hverdag - og matlaging.

 
Veganguiden er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk Vegetarforening og Nettverk for dyrs frihet. Første opplag på 5000 guider ble revet bort på kort tid, og det har dessuten kommet en svensk utgave av guiden. I tredje opplag har vi 10.000 flotte guider vi gjerne vil dele ut.
 
Selve guiden får du altså helt gratis. Det eneste du betaler for er forsendelse. Norge har blant verdens desidert dyreste portotakster, men allikevel blir guidene altså rasende billige!
 
Alle som bestiller minst en trykksak fra Vegetarbutikken får også en Veganguide gratis med på kjøpet. Om du helt enkelt ønsker et eksemplar til deg selv trenger du altså kun å bestille et av våre hefter til noen få tikroner, så får du også en Veganguide. Vi har også både en onlineversjon og en PDF-utgave av guiden.
 
Bestill ti, bestill tredve, bestill et  par hundre - bestill gjerne flere ganger. Vi gleder oss til å sende guidene til deg så snart som mulig!
 
PS: Bor du i Oslo? Ta kontakt og fortell hva du vil bruke dem til, så kan vi kanskje gi deg guider direkte!
Hvor mange vil du ha?


BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.