Du er her: Vegetarbutikken > Tilskudd >

Vitashine: Vegansk D-Vitamin

Endelig! Et rent tilskudd av høykvalitets vitamin D3 som er lett opptagelig for kroppen, og som passer for alle vegetarianere. 

 

OBS:  Vi har hatt leveranseproblemer med dette produktet. Det er derfor dessverre ikke tilgjengelig for salg akkurat nå. Legg gjerne igjen epostadressen din i kommentarfeltet om du vil ha informasjon så snart det er tilgjengelig igjen. Din kommentar publiseres selvsagt ikke.

 

I Norsk Vegetarforening vil vi ikke skremme deg til å tro at du trenger en masse tilskudd, eller prakke på deg noe du ikke behøver. Derfor vil vi fortelle grundig hvorfor vi nå velger å selge og anbefale dette produktet, slik at du selv kan du vurdere om det er noe for deg. Les mer om våre konkrete helseråd.
 

Norsk Vegetarforening mener dette er et godt tilskudd til et allerede sunt og dyrevennlig kosthold.
 
Ikke et vegetarproblem:
Direkte mangel på D-vitamin er ikke nødvendigvis mer utbredt blant veganere og vegetarianere enn andre. Derimot er lavere nivåer enn ønskelig av vitamin D en utfordring for absolutt alle som lever i nordlige strøk vinterstid. Les mer om D-vitamin.
 
Første på markedet:
Endelig finnes nå det første tilskuddet av vitamin D3 for veganere tilgjengelig! Vitashine Vitamin D3 er laget av ekstrakt fra lav/mose, og er det første tilskuddet av vitamin D3 som er godkjent for veganere av The Vegan Society.
 
Vitamin D3 fremfor D2: Det finnes både tilskudd og matvarer beriket med D-vitamin, men da Vitamin D2. Vitamin D3 regnes som enda mer gunstig og lett opptagelig for kroppen enn D2. Se våre andre tilskudd med vitamin D2.
 
Lett å bruke: Vitashine kommer i form av en hendig liten sprayflaske du lett får plass til hvorsomhelst. Hvert spray-trykk gir 5 mikrogram vitamin D3, rett under de anbefalte mengdene her i Norge.
 
Anbefalte doser: Norske myndigheter tilråder 7.5 mikrogram D-vitamin som daglig dose. To spray-trykk Vitashine gir altså godt over anbefalt daglig dose. Har du andre kilder til D-vitamin vil 1 spray dekke dagsbehovet. Les om viktige stoffer for veganere og for andre vegetarianere.
 
Rimelig: 1 flaske inneholder 150 spray-trykk. Avhengig av hvor mye du ønsker å ta, og andre kilder til D-vitamin, vil altså 1 flaske gi ønsket mengde i alt fra 3 til 5 måneder.
 
Smak og bruk: Sprayen har en mild, fin og ganske nøytral smak som peker svakt i søtlig retning. En lett smak av kokos som passer for de fleste. Kan sprayes rett i munnen eller på mat, inkludert smoothies, varm mat og frokostblanding.
 
Innhold: Diglyserider av kokosfettsyrer. Vitamin D3-ekstrakt fra lav/mose, natulig vitamin E. (Vitamin E fungerer her som en antioksidant som bevarer næringsinnholdet.) 1 flaske inneholder 150 spraytrykk a 5 mikrogram Vitamin D3. Alle ingrediensene er rent veganske, og selvsagt ikke testet på dyr.
 
OBS:  Vi har hatt leveranseproblemer med dette produktet. Det er derfor dessverre ikke tilgjengelig for salg akkurat nå. Legg gjerne igjen epostadressen din i kommentarfeltet om du vil ha informasjon så snart det er tilgjengelig igjen. Din kommentar publiseres selvsagt ikke.


BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


4 Comments

Hurra!! Trodde dette ikke gikk ann, men hurra!! :D

Kan denne gis til barn under 2 år?

Hei!

Vitashine D-vitaminspray kan gis til barn allerede fra 6 mnd alder. Fra 6-23 mnd anbefales det å gi barnet 10 µg (mikrogram) og fra 2 år og oppover anbefales det å gi 7,5 µg.


Mvh
Vigdis

Norske myndigheter tilråder 7,5 mikrogram D-vitaminer i dagsdose.
For folk som har lave verdier, så kan de kjempe i årevis for å få opp nivået med tran og 7,5 mikrogram.
Nyere forskning viser at vinterstid bør vi få i oss minst 40 mikrogram pr. dag.
Mange har svekket funksjon for opptak av vitaminer og antioksydanter pga. stress eller sykdommer.

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.