Du er her: Vegetarbutikken > Tilskudd >

Vegetarbutikken: Seven Seas, vegetarisk multivitamin

Nå kan vi tilby et multivitamin- /mineraltilskudd for alle vegetarianere, inkludeert veganere, som også inneholder bl.a. jern og kalsium i tillegg til B12 og D-vitamin. 

 

OBS:  Vi har hatt leveranseproblemer med dette produktet. Det er derfor dessverre ikke tilgjengelig for salg akkurat nå. Legg gjerne igjen epostadressen din i kommentarfeltet om du vil ha informasjon så snart det er tilgjengelig igjen. Din kommentar publiseres selvsagt ikke.

 

Disse tablettene fra Seven Seas er godkjent av både The Vegan Society og The Vegetarian Society og er et supert "allround" tilskudd. Mange velger å ta et multivitamintilskudd som en ekstra sikkerhet selv om de er påpasselige med å spise variert kost.
 
Tilskuddet er sammensatt med tanke på å imøtekomme alle typer vegetarianeres behov for vitaminer og mineraler. Her får både hud, hår, negler, skjellett og nervesystem osv. det som trengs for å holde seg sunt. Hver forpakning inneholder 60 tabletter som er nok for 2 måneder.
 
Med bare en tabelett om dagen får du i deg denne solide mengden av vitaminer og mineraler (prosent angitt ift. EUs anbefalinger for daglig inntak):
 
Vitamin A: 800 µg 100%
Vitamin D: 5 µg 100%
Vitamin E: 20 mg 200%
Vitamin C: 90 mg 150%
Thiamin (B1): 2.45 mg 175%
Riboflavin (B2): 2.8 mg 175%
Niacin (B3): 18 mg 100%
Vitamin B6: 6 mg 300%
Folsyre (B9): 300 µg 150%
Vitamin B12: 2.5 µg 250%
Pantotensyre (B5): 6 mg 100%
Kalsium: 200 mg 25%
Jern: 14 mg 100%
Sink: 15 mg 100%

 

OBS:  Vi har hatt leveranseproblemer med dette produktet. Det er derfor dessverre ikke tilgjengelig for salg akkurat nå. Legg gjerne igjen epostadressen din i kommentarfeltet om du vil ha informasjon så snart det er tilgjengelig igjen. Din kommentar publiseres selvsagt ikke.BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


2 Comments

Er det ikke varenummer på dette produktet?

Noen som veit om dette er noe som man kan bruke istedenfor veg 1 eller om dette er noe man kan bruke i kombinasjon? Jeg tenker i forhold til at man skal kun ta en tabelett om dagen og siden de inneholder en del av det samme er det kanskje for mye?

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.