Bli inspirert med veg. startpakke!

Alt du behøver for å bli motivert og trygg på vegetar- og vegan-feltet - og enda mye mer! 

 

Endelig finnes det et helhetlig og dekkende informasjonstilbud om vegetarisme og veganisme samlet i en pakke! Her finner du alt du trenger å vite for å bli trygg på, og få mest mulig ut av et plantebasert kosthold!

  • Pakkene tar utgangspunkt i en vegansk livsstil, men er like nyttige for alle slags vegetar-orienterte kosthold.
  • De er lagt opp for å være spesielt nyttige for foreldre og familie til ferske og unge veggiser.
  • De er utformet av norske eksperter, og tilpasset lokale forhold og utfordringer.


Hvorfor kjøpe en startpakke? Heldigvis finnes det mye, og god informasjon om vegetarisme og veganisme på nett. Disse startpakkene utfyller og kompletterer info du finner spredt rundt på ulike steder. Enten du vil lese deg opp, ha informasjon i bakhånd, eller helt enkelt søker litt ekstra inspirasjon innimellom, så er dette et godt tilbud!

Perfekt for foreldre og familie. Har et barn eller et annet familiemedlem begynt å spise vegetar- og veganmat? Med vår største startpakke får du både en konsis og dekkende helsebok, en lettvint kokebok og en abc som besvarer vanlige spørsmål. Dette er solid og betryggende info som er like nyttig for resten av familien, som for veggisen selv.

Raskt og rimelig. Infopakkene ligger klare til utsendelse, og porto er inkludert i de lave prisene. Du mottar med andre ord din startpakke kort tid etter at den er bestilt!


Startpakke (medium) - kun kr 200 - tre utgivelser

Her får du et lettfattelig Introduksjonshefte, en grundig innførings- og motivasjonsbok med basisoppskrifter og helsestoff, pluss vårt fyldige temahefter om etikk. Alt du trenger for å komme i gang!

veganguidebilde.jpg
2015-11-22-205804_1024x576_scrot.png
etisk.jpg


200,- inkl forsendelse
Startpakke (stor) - kun kr 300 - fire utgivelser

Her får du et med den flotte Veganmisjonens kokebok i tillegg til vårt lettfattelige ntroduksjonshefte, en grundig innførings- og motivasjonsbok med basisoppskrifter og helsestoff, samt vårt fyldige temahefter om etikk. Alt av basisinformasjon, pluss en kokebok som gir ekstra inspirasjon!

veganguidebilde.jpg
2015-11-22-205804_1024x576_scrot.png

  

etisk.jpg
VeganMisjonens kokebok forsiden.jpg
(e-mailes deg som PDF-bok)


300,- inkl forsendelse
Startpakke (ekstra stor) - kun kr 400 - fem utgivelser

Her får du både med den flotte Veganmisjonens kokebok pluss en grundig men lettfattelig helsebok du kan få stor nytte av. I tillegg får du også vårt lettfattelige ntroduksjonshefte, en grundig innførings- og motivasjonsbok med basisoppskrifter og helsestoff, samt vårt fyldige temahefter om etikk. Alt av basisinformasjon, en bok om ernæring pluss en kokebok som gir ekstra inspirasjon!

veganguidebilde.jpg
2015-11-22-205804_1024x576_scrot.png
etisk.jpg

  

plantebasert_forside.jpg
VeganMisjonens kokebok forsiden.jpg


400,- inkl forsendelseBESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
I BUTIKKEN

 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.