Om vegetarbutikken

I butikken vår finner du et bredt utvalg hefter, bøker, blader og annet informasjonsmateriell om vegetarisme, veganisme og dyrs rettigheter. 

 
Vegetarnytt nr. 15Navnet Vegetarbutikken har vært brukt av Norsk Vegetarforening siden midten av 90-tallet, og 15 år senere er vareutvalget utvidet kraftig, bl.a. med engelskspråklige bøker og mange nye utgivelser vi selv står bak.

Trygg handel med kredittkort
Kredittkortbetaling sikrer deg raskere varelevering. Du finner de varene du ønsker, klikker på "legg i kurv", og legger til slutt inn navn, adresse og kortnr. Vår samarbeidspartner er verdensledende PayPal. Du behøver ikke registrere deg som bruker hos dem for å betale med kort.

Trygg handel uten kredittkort
Du kan selvsagt også handle uten å bruke kredittkort. I så fall noterer du varenr. på de varene du ønsker, og betaler inn rett beløp til vår konto 0530.02.59911. Påfør varenumre, samt evt. alternativ leveringsadresse i feltet "melding til mottaker". Eks. "Varenr. 011, 012, 015. Leveringsadr: Ole Hansen, Skolestien 1, 0123 Oslo"

Kan man betale når varene er mottatt?
Dessverre har vi måttet gå bort fra betaling etter at varene er tilsendt pga. misbruk. Til gjengjeld kan man nå både betale med kort og med bankbetaling.

Hvordan setter dere prisene?
Prisene gjenspeiler kostnader ved å trykke/kjøpe, pakke og sende ut varene. For de fleste bøkene er portoutgiftene på minst 65 kroner.

Får medlemmer i foreningen rabatt?

De samme lave prisene gjelder for alle. Forlagsavtaler og portoutgifter gjør det vanskelig å gi rabatter. Derimot har vi medlemssalg med store avslag to ganger i året via våre medlemsutsendelser!


BESTSELGERE AKKURAT NÅSISTE NYTT I BUTIKKEN


4 Comments

Hej
Sender I bøger til Danmark?

Hei!

Vi sender også bøker til Danmark. Bare bestill på vanlig måte. Om vi må ta ekstra betalt i porto kontakter vi deg.


Mvh
Vigdis

Jeg får beskjed fra banken min at kontonummeret dere oppgir på nettsiden til betaling av medlemskap er feil. Hva er riktig kontonummer?

Takk for melding! Vi har dobbeltsjekket alle sidene der kontonummer er oppgitt, og de stemmer så vidt vi kan se. Rett kontonr er uansett 05300259911. Vi håper dette går i orden, og ser frem til å sende din medlemspakke : )

Har du en kommentar?

Navn (vises)
E-post (vises ikke)
Lagre dette til neste besøk?
NORSKE VEGGISERSe flere >

FERSKE VEGAN & VEGETARGUIDER

 
I BUTIKKEN

 
SIST KOMMENTERT

 
I FORUMET AKKURAT NÅ

Krishnas Cuisine
 
Alt innhold © Norsk Vegetarforening og/eller andre informasjonsleverandører. Om oss | kontaktinfo.